Mosense opent binnenkort een nieuwe vestiging in Heeze

okt 2, 2023 | Bouwplaatsbezoeken, In het nieuws!

Mosense vestiging Heeze, opent binnenkort!

Massagepraktijk MoSense, een bekende naam in Geldrop, opent binnenkort haar deuren aan de Kapelstraat 53 in Heeze. Vanaf medio oktober 2023 kunnen mensen in de regio genieten van de professionele behandelingen die MoSense te bieden heeft.
De nieuwe vestiging is gevestigd in een prachtig pand in het centrum van Heeze. De praktijk is ruim en licht, en heeft een moderne en rustgevende uitstraling. Er zijn vijf massageruimtes, één dubbele massageruimte, een wachtruimte, een toilet, een workshop-ruimte en een kantoor.
De eigenaren van MoSense, zijn erg enthousiast over de nieuwe vestiging. Mosense willen graag behandelingen beschikbaar maken voor een breder publiek in de regio Heeze.  Ze hebben een prachtig pand gevonden, en zijn hard aan het werk om er een fijne en ontspannende plek van te maken.
De verbouwing is op het moment van schrijven  in volle gang. VFO Architects | Urban Design, heeft een kijkje genomen tijdens de bouw. Zie foto’s hieronder!
De opening van de nieuwe vestiging van MoSense is gepland vanaf 24 oktober 2023. Meer informatie is te vinden op de website van MoSense.

Foto’s van de verbouwing
Mosense vestiging Heeze Mosense vestiging Heeze Mosense vestiging Heeze

Conclusie
De opening van de nieuwe vestiging van MoSense is goed nieuws voor de inwoners van Heeze en omgeving. De praktijk biedt een breed scala aan massages, en de nieuwe locatie is prachtig en modern. We zijn benieuwd naar de opening!

 

Zoeken: