Selecteer een pagina

Eerder hebben we al eens geschreven over Strijp-S, de nieuwe stad in de stad. Andre Amaro, een van de eerste ondernemers in dit gebied, heeft een nieuw initiatief wat prachtig aansluit bij het aanwezige milieu. Hierbij zijn oproep!:

HOF DER ZOETE WAANZIN, StijpS Eindhoven , The Neverlands
Ooit kwam ik op StrijpS in eindhoven om naar een leegstaand fabriek te kijken of wij er iets mee konden, de eigenaar Trudo vroeg mij of ik iets van een bruisende plek ervan kon maken, een woonkamer , hart , hoe je het maar noemen wilt…. 4 muren en een dak omgeven door een omheind modderveld in een industriele spookwijk …de verboden stad van Philips. met een aantal strijders en vrienden heb ik me opgesloten in dat gebouw en we zijn gaan bouwen. stucen , timmeren , lassen , schilderen … ongeveer 1 jaar hebben we er over gedaan en daarmee was Het Ketelhuis geboren. nu 4 jaar later staat het als een huis en willen we de kroon op ons werk, de kers op de taart.
we zouden onszelf niet zijn als we niet iets heel gestoords , unieks en tot de verbeelding sprekende actie zouden bedenken.

En hier is het dan , ons ontwerp die we samen met Kite Concepts maakten moet het verbeelden, crazy , i know , maar hoe vet??? we kunnen ook op de bank naar ik hou van holland gaan kijken , klagen over hoe slecht we het hebben en geld tellen of zoiets..maar nee…liever blut en mooie dingen bouwen en deze grijze wereld van een beetje kleur voorzien zoals vele anderen dat doen…
Dames en heren , lieve vrienden met gepaste trots presenteren we u ons sustainable Rooftoparm , off the grid , met kippen , bijen , fruitbomen , hothub , keuken , bar…pfffff word moe van mezelf…maar dit moet… een uniek project in nederland die we alleen kunnen gaan bouwen met hulp van enkele bedrijven , sponsors en particulieren aangezien we ieder vorm van subsidie weigeren.
deel dit bericht met je vrienden of bedrijven die ons een warm hart toe dragen en wellicht ook ons kunnen helpen.
de plannen zijn goedgekeurd en nu begint de zoektocht naar de centjes…wahahahaha hellyeah!!!
wil je meehelpen , meebouwen, meebetalen , meedrinken, meekoken, meegenieten? info@amaro.nl