Selecteer een pagina

Ter Lijnden te Oerle


Ter Lijnden

Locatie: Oerle, Veldhoven
Opdrachtgever: Land ’s Heeren
Bouwteam: BMV te Veldhoven
Programma: woningen – 17 eenheden, waarvan 4x type A en 4x type B en 3x type C en 3x type D en 3x type E
BVO: 2.585m2
Uitwerking: Bim Basis ILS

Locatie

Aan de rand van Veldhoven, in het kerkdorp Oerle is Ter Lijnden gebouwd. Een kleinschalig, appartementengebouw met een kenmerkende Engelse Landhuisstijl dat van alle gemakken is voorzien. Het appartementengebouw ligt aan het park van Oerle Zuid met vrijwel voor alle appartementen een balkon op het zuiden of westen. Ter Lijnden is onderdeel van het plan Zilverackers en dat betekend rustiek wonen in een bosrijke, groene omgeving en de gemakken van een stads gemeente. Ter Lijnden ligt op 20min van het Centrum van Eindhoven.

Architectuur

De architectuur voor de 17 luxe parkappartementen is geïnspireerd op de Engelse landhuisstijl. Een erg herkenbare stijl

Middels de afsluitbare toegangspoort betreed u het terrein van Ter Lijnden. Op het fraai ingerichte binnenterrein van Ter Lijnden is ruimte voor groen en parkeren. Alle appartementen beschikken over een eigen, middels carport, overdekte parkeerplaats. Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor het parkeren van een tweede auto of bezoek.

Middels de hoofdentree betreed u de royale entree die toegang biedt tot de individuele bergingen, de trap en de lift. Op de begane grond zijn 4 appartementen die allen beschikken over een zeer royale buitenruimte die soms op 2 zijden georiënteerd is.

Oriëntatie

Ter Lijnden is uiterst gunstig gesitueerd. Vrijwel alle appartementen zijn gelegen aan de zuid- of westzijde waardoor u op uw balkon of terras optimaal kunt genieten van de zon. Daarnaast is Ter Lijnden gelegen in het park van Oerle Zuid waardoor u vanuit uw appartement een vrij uitzicht heeft over het park of het nabijgelegen bosgebied.

Appartementen

Alle appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers, een ruime woonkamer/keuken, een berging en een badkamer met ruimte voor het gehele programma (bad, inloopdouche, vaste wastafel en toilet). Tevens zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming, houten stompe binnendeuren met houten kozijnen, kwalitatief sanitair en tegelwerk.

Engelse landhuisstijl
Engelse landhuisstijl

 

 

 

@Credits StudioTEUN

Engelse landhuisstijl