Selecteer een pagina

BIM modelleren

BIM modelleren is onmisbaar in de bouw. Met een tekening uit het BIM model reduceert u faalkosten, optimaliseert u het bouwproces en verbetert u de kwaliteit. VFO Architects | Urban design biedt dit als een van de diensten aan. Wilt u een BIM tekening voor u in de bouw? Neem telefonisch contact op met onze ervaren BIM modelleurs of bezoek ons kantoor in Eindhoven.

 

BIM modelleren voor de woningbouw of utiliteitsbouw

Staat er een project bij u op de planning op het gebied van woningbouw of utiliteitsbouw in de omgeving Eindhoven? En binnen welke termijn wilt u dit gerealiseerd zien? Om de communicatie tussen verschillende partijen tijdens het bouwproces goed te laten verlopen, is het verstandig om te Bim modelleren en hier een tekening uit te genereren voor in de bouw. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak weten wij als geen ander hoe BIM modelleren uit moet worden gevoerd en staan onze modelleurs graag voor u klaar.

Een ontwerp waarbij uw wensen het uitgangspunt vormen

Naast dat wij diverse diensten uitvoeren, zoals BIM modelleren, staan onze architecten ook graag klaar voor het ontwerp voor u in de bouw. Bekijk ons gevarieerde portfolio online, met onder meer commerciële ontwerpen en ontwerpen voor de medische sector.

BASIS ILS als minimale standaard in alle ontwerpen is een must

Wij vinden dat werken met open BIM, het enige echte antwoord is op integraal samenwerken in de keten. Voor integraal samenwerken is dezelfde taal spreken essentieel en kunnen we efficiënter werken, verspillende taken uitbannen en fouten voorkomen. Om deze redenen werken wij altijd samen met de andere partijen om een zo goed mogelijk BIM model op te zetten. VFO hanteert de BIM Basis ILS als standaard niveau. Afhankelijk van het project en de afspraken gemaakt met de opdrachtgever, Kunnen we het detail- en informatie niveau opschalen. Ons doel is, om goede modellen te produceren waarmee een aannemer kan werken en leveranciers aangestuurd kunnen worden. Dit houdt in dat van de elementen geometrisch, de belangrijke contouren uitgewerkt zijn en de specifieke data conform afspraken gekoppeld is. Het is ook regel hier op kantoor, dat onze modellen eerst intern gecheckt worden, door middel van Solibri Checker, voordat er een IFC de deur uit gaat. Daarnaast kunnen wij ook de BIM coördinatie taken op ons nemen als daar door de opdrachtgever om gevraagd wordt.

 

VFO Architects | Urban design Eindhoven BIMBasis

Wilt u weten wat we voor uw project kunnen betekenen?