Selecteer een pagina

Fei te Ekkersrijt – Uit de oude doos

dec 29, 2023


Fei te Ekkersrijt te Son en Breugel

Fei te Ekkersrijt, ofwel FEI Company, voorheen bekend als FEI Corporation voordat het werd overgenomen door Thermo Fisher Scientific in 2017, was een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd was in het ontwerpen en produceren van elektronenmicroscopen en andere geavanceerde instrumenten voor onderzoek en analyse op het gebied van nanotechnologie, materiaalkunde, biologie, en andere wetenschappelijke toepassingen.

Het is een mooi bewijs van onze expertise en  vaardigheden in hoe we de ontwerpen richting de uitvoering op een verantwoorde en effectieve manier hebben aangepakt.

Deze realisatie is een echte blikvanger in de omgeving en functioneel en uitdagend gebouw dat is vastgelegd op deze foto.


Ook het interieur.

Voor Fei te Ekkersrijt hebben we destijds  ook het interieur ontworpen. Voor de algemene ruimten, zijn we met uitdagende en moderne kleurstellingen tot een spannend ontwerp gekomen.

Fei interieur
Fei interieur

Perspectieven

Hieronder een aantal perspectieven Fei te Ekkersrijt, over hoe het ontwerp tot uiting is gekomen. Perspectieven in diverse standpunten, vanuit het binnenterrein richting de nieuwbouw, maar ook de verbinding naar bestaande bouw, middels een loopbrug

02223 Verbouw FEI Eindhoven 12 (1080×720 Fit)
Fei te Ekkersrijt
02223 Verbouw FEI Eindhoven 13 (1080×720 Fit)

Toekomstige aanpassingen Fei

Na deze realisatie zijn er nog een aantal verbouwingen uitgevoerd. Uitbreiding van kantoorunits en dergelijke. Ook voor renovatie of herinrichting en tansformatie kunnen opdrachtgevers leunen op onze expertise.