Selecteer een pagina

Interieurarchitect nieuwbouw

Naar een interieurarchitect voor een project binnen de nieuwbouw hoeft u niet verder meer te zoeken: VFO Architects | Urban design realiseert graag uw wensen. Van scholen tot aan hotels en van kantoren tot aan woningen: met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat voor ontwerp er binnen een sector past. Neem telefonisch contact op en plan vandaag nog een afspraak in met een van onze ervaren architecten.

Een interieurarchitect in Eindhoven tilt een project binnen de nieuwbouw naar een hoger niveau

Stel: u heeft een nieuwbouwproject lopen of er staat een project op de planning. Dan wilt u natuurlijk dat het interieur er net zo fraai uitziet als het gebouwde pand. Het inschakelen van een interieurarchitect is daarom een weloverwogen keuze. Wij weten als geen ander de mogelijkheden omtrent materialen en inrichting. Heeft u specifieke wensen? Laat het vooral weten en ontvang een oplossing op maat.

Wij nemen het interieur en exterieur onder handen

Naast dat wij u graag als interieurarchitect binnen de nieuwbouw van dienst zijn, schakelt u ons ook in als architect van de buitengevel. Zowel op het gebied van renovatie als de nieuwbouw hebben wij ruimschootse ervaring. Wat voor wensen u ook heeft, ze vormen altijd het uitgangspunt tijdens het ontwerpproces van het interieur of exterieur.

Wilt u weten wat we voor uw project kunnen betekenen?