Selecteer een pagina

Woningbouw architect

Binnen de woningbouw is een architect onmisbaar. Zij weten precies wat de mogelijkheden binnen uw project zijn, of uw wensen haalbaar zijn en u ontvangt altijd een creatief ontwerp. VFO Architects | Urban design kan zich met meer dan 25 jaar ervaring specialist in het vakgebied noemen. Schakelt u binnenkort ook een van onze architecten in voor uw project binnen de woningbouw?

R

Duurzaam bouwen

R

Brede expertise en ervaring.

R

Grote diversiteit aan projecten

Voor wat voor project binnen de woningbouw schakelt u onze architect in?

Tot op heden hebben wij diverse projecten op het gebied van woningbouw gerealiseerd. Of u nu graag een ontwerp wilt voor een appartementencomplex, een vrijstaande woning of een flatgebouw: wij hebben ruimschootse ervaringen met zowel klein- als grootschalige projecten. Uiteraard vormen uw wensen het uitganspunt en stellen we deze, met ons oog op duurzaamheid, centraal.

Het ontwerp voor het interieur en exterieur voeren wij graag voor u uit

Wist u dat wij naast het ontwerpen van gebouwen ook het interieur graag voor u uitvoeren? Daarnaast voert onze architect bijvoorbeeld analyses uit over de haalbaarheid van het project of de locatie waar de woningbouw plaatsvindt. Met dit totaalpakket weet u zeker dat u volledig ontzorgd wordt: van het ontwerp tot aan de bouw staan we voor u klaar.

Ook weten wat we voor u project kunnen betekenen?